The Hook Ninja Mascot

Hi Hook Ninjas!
We have Amigurumi patterns in 3 categories, from beginner to advanced. Use the lists in the sidebar to check them all out! :)

Amigurumi Oravatyton asennusohje

Amigurumi orava tytön asennusohje

Lue ohje täältä.

kädet

Kädet tulisi näyttää niin kuin kuvissa tässä vieressä. Vie hiirisi kuvan päälle niin suurennos latautuu.

Hihojen ja käsien liittäminen on melko simppeliä. Laita vaan käsi hihan sisään ja ompele se kiinni hihaan sillä pienellä langan pätkällä joka jäi yli kun ompelit reiän kiinni. Jos ei jäänyt ylimäärästä niin voi ommella osat kiinni tavalisella vähän paksummalla ompelulangalla.

jalat ja sääret

Laita sääret kiini kehoon parilla neuloilla ensin ja katso että saat ne samalle linjalle. Ompele ne sitten kiinni kehoon taas käyttäen sitä pientä langanpalaa joka jäi yli kun täytit ja ompelit reiän kiinni. Voit tuunata Amigurumisi lisäämällä vähän pitsiä jalkojen ympärille ja ompelemalla kengännauhoja.

pää

Muista laittaa turvasilmät kiinni ennen kun rupeat täyttämään päätä. Tämä on meiltä joskus unohtunut ja se on turhauttavaa kun joutuu avamaan pään uudestaan. :) Voit myös tehdä ne ompelemalla, käyttäen mustaa tai sinistä lankaa. Huikset voit tehdä joko ompelemalla ne keskeltä kiini tai sitten seuraamalla auringon virkkausohjeita

häntä

Tarvitset hännälle noin 15-20 cm pitkän palan ruskeata neulahuopaa ja huopaneulan. Jos et ole huovuttanut ennen niin katso alla oleva video. Se on tosi helppoa.
Venytä huopapalasta hieman ja laita se niin kuin kuvassa näkyy pehmeälle alustalle. Aloita tökkimään neulan kanssa huopapalasen lävitse. Huomaat parin minuutin kuluessa kuinka huovasta tulee jäykempi. Muista aina välillä irroittaa ja kääntää palasta ettei se jää alustaan kiinni. Kun häntä on mielestäsi tapeeksi paksu ja jäykkä ompele sen alapää kiinni tyttöön pepun kohdalta.
Kieri sitten hännän yläpää löysästi rullalle ja kiinnitä se selkään kiinni ompelemalla.

Nyt oravatyttösi on valmis! :) Amigurumi oravatyttö
Toivottavasi ohjeet olivat selkeitä mutta kirjoita ihmeessä jos mietit jotain tai voit kirjoittaa muuten vaan. Luemme ja vastaamme mielellämme palautteisiin. :)

Käy katsomassa muuta Amigurumeihin littyvää tavaraa meidän Etsy kaupastaPlease Share if you liked this post!